Üdvözöljük az LCDs-Display.com |
Magyarország

Select Language

EnglishFrançaisGaeilgepolskiMagyarországБългарски езикItaliaKongeriketSuomilietuviųEesti Vabariiktiếng ViệtDanskčeštinaTürk diliíslenskaעִבְרִיתSvenskaภาษาไทยNederlandSlovenijaSlovenskáPortuguêsespañolMelayuHrvatskaDeutschromânescΕλλάδαසිංහල한국의MaoriPilipinoالعربيةAfrikaans
Cancel
Hot BrandsTöbb
KyoceraTIANMABOESAMSUNGCHIMEI INNOLUXCMOINNOLUXLG DisplaySHARPAUO

Adatvédelmi irányelvek

1. A webhely tartalma LCDs-Display.com használata

A weboldal fenntartja magának a jogot, hogy az oldal tartalmát és tartalmát csak személyes használatra használja fel. A szerzői jog és más védjegybejelentések tartalmát tiszteletben kell tartani, és egy másolatot meg kell őrizni. Ha a helyes tartalom a megfelelő nyilatkozat nélkül, nem jelenti azt, hogy a webhely nem rendelkezik jogosultságokkal, nem jelenti azt, hogy a webhely nem követel jogokat, és tiszteletben kell tartania a jóhiszeműség és a tartalom legitim érdekeinek jogszerű használatát. Ön semmilyen módon nem módosíthatja, másolhatja, nyilvánosan megjelenítheti, nem publikálhatja vagy terjesztheti ezeket az anyagokat, vagy más módon nem használhatja nyilvános vagy kereskedelmi célokra. Tilos ezen anyagok bármelyikét bármely más weboldalra vagy más nyomtatott hordozóra vagy hálózati számítógépes környezetre tiltani. Tartalom a webhelyen, és a szerzői jogi törvények jogi védelmének formáját szerkesztheti, az illetéktelen felhasználás szerzői jogokat, védjegyeket és egyéb jogokat alkothat. Ha nem fogadja el vagy nem sérti ezeket a feltételeket, a webhely használatának engedélyezése automatikusan megszűnik, és azonnal el kell semmisítenie a letöltött vagy nyomtatott anyagokat.

2. információs terjesztési weboldal

LCDs-Display.com 'A tartalom elérhetősége ezen az oldalon mindenféle garancia nélkül. Nem garantálja az abszolút pontosságot és teljességet. A termékek, a technológiák, a programok, az árak és az allokáció helyszíne előzetes értesítés nélkül megváltozhat. A webhely tartalma lejárt, az LCDs-Display.com Limited. Nincs elkötelezettségük frissíteni. Az információ átadása az Ön helyi hálózatában még mindig nem tudja megszerezni a terméket, folyamatot vagy szolgáltatást, akkor kérheti az LCD-eket, az üzleti partnereket és a forgalmazókat.

3. Felhasználói beadványok

Az adatvédelmi rendelkezéseken kívül, amelyeken kívül az anyagot elküldjük vagy elküldjük a webhelynek, vagy a kapcsolattartási adatokat (a továbbiakban együttesen az információknak nevezzük) nem bizalmasnak és nem kizárólagosnak minősülnek. Az Ön weboldalának használata nem sértheti a törvényeket, szabályokat és közerkölcsöket, nem vagy levélben, illetve nem küldhet jogtalan, fenyegető, becsületsértő, rágalmazó, obszcén, pornográf vagy egyéb illegális anyagot. Ha az emberek rendelkeznek információtartalommal és befolyással vannak a webhelyre vonatkozó figyelmeztetés vagy tiltakozás bizonyítékai, akkor szabadon törölheti az üzenet tartalmát vagy az információk böngészőjének korlátlan felfüggesztését, anélkül, hogy előzetes beleegyezést kellene szereznie, az értesítés közzétételének kötelezettsége, a helyzet komoly, ez a webhely le lehet vonni a felhasználóról.

4. A felhasználók tartalmat cserélnek

LCDs-Display.com Élve figyelemmel kísérheti vagy átnézheti a felhasználót üzenetek küldésére vagy üzeneteire, vagy kizárólag egymásnak való kommunikációra bármely olyan területen, ahol felelőssége van, beleértve, de nem kizárólagosan a csevegőszobákat, az LCD-ken, a DISPLAY.com fórumokon vagy más felhasználói fórumokon és bármilyen tartalomcsere. LCDs-Display.com Az ilyen tartalmak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, függetlenül attól, hogy rágalmazást, titoktartást, rágalmazást vagy más problémákat okoz. LCDs-Display.com A törlést követően visszatartott, visszaélésszerű, rágalmazó, obszcén vagy egyéb módon kifogásolható tartalom az információhoz való jog.

5. A letölthető szoftver letölthető webhelye

Ha szoftvert használ a szoftver használatával, hogy megfeleljen a szoftver licencszerződésének, hogy a szoftver összes licencfeltételeit megszerezze. Amikor elolvassa és elfogadja a szoftver licencszerződést, mielőtt a rendelkezések nem töltik le vagy telepítik a szoftvert.

6. Hivatkozások harmadik felek weboldalaira

A weboldalak linkjei harmadik felek weboldalaihoz csak kényelmesek az Ön számára. Ha ezeket a linkeket használja, akkor elhagyja az oldalt. LCDs-Display.com Nem vizsgálta felül harmadik fél webhelyeit, ezek a webhelyek és tartalmuk nem ellenőrizheti, felelősség nélkül. Ha úgy dönt, hogy hozzáfér a harmadik fél webhelyeire mutató linkekhez, azok lehetséges következményeihez és kockázataihoz.

7. A felelősség korlátozása

LCDs-Display.com És a szállítók vagy az említett harmadik fél nem vállal felelősséget semmilyen kárért (beleértve, de nem kizárólagosan az elvesztett nyereséget, az elvesztett adatokat vagy a károkozás okozta üzleti megszakítást), függetlenül attól, hogy az ilyen kár miatt esedékes-e, vagy nem használhatja a honlapot , és a webhely bármely weboldalhoz vagy az ilyen webhelyeken található bármely információhoz kapcsolódik, és függetlenül attól, hogy előzetesen rendelkeznek-e ezzel a szerződéssel, kártérítéssel vagy más jogi alapon, és ez károsodott-e tanácsokkal. Ha ezt a webhelyet a berendezések karbantartásához, javításához vagy javításához szükséges információk vagy adatok miatt használja, akkor tisztában kell lenni azzal, hogy saját maga viseli az abból eredő összes költséget. LCDs-Display.com A felelősséget vállaló alábbi helyzetek esetén: az információ továbbítása a hálózatszolgáltatótól (LCDs-Display.com Limited és felhatalmazott személyétől), kivéve a kezdeményezést; az információátvitel, az átirányítás, a kapcsolódás és a tárolás a szükséges automatikus technikai folyamat, az információs hálózati szolgáltató kiválasztása; az automatikus válaszadás egyéb követelményei mellett a hálózati szolgáltató nem választja ki ezeket az információszolgáltatókat és címzetteket; hálózati szolgáltatói rendszer vagy hálózati közvetítő vagy ideiglenes adattárolási információk formanyomtatványa, normál körülmények között, és nem a tervezett címzettől eltérő személy a megszerzett időtartamot meg nem haladó időtartamra megkapta az információ továbbításhoz, az útválasztáshoz vagy a ésszerű időre; az információs tartalom rendszeren vagy hálózati átvitelén keresztül.

8. Általános elvek

LCDs-Display.com módosíthatja ezeket a feltételeket bármikor. Látogassa meg ezt az oldalt az aktuális kifejezések megértéséhez, mert ezek a kifejezések szorosan kapcsolódnak Önhöz. E kifejezések egyes rendelkezései egyes oldalakon kifejezetten kijelölt jogi értesítések vagy helyettesített kifejezések használatával biztosíthatók.